Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Arar
Dv, 31 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Estrena 

Marina Tomàs (veu principal i guitarra) i Maria cruz (veu, piano i saxos)

Arrel

Remoure la terra per sembrar un so càlid, íntim i embolcallant. El duo Arar fusiona veus, corda i vent en unes composicions que neixen de les dues components, Marina Tomàs i Maria Cruz, i de la recerca sonora dels seus instruments. Aquest any 2023 presenten el seu primer àlbum, format per deu temes propis, tots els quals generen un univers sonor. Conté cançons purament instrumentals i d’altres amb lletra en català o en castellà. Tots els temes parlen de la superació vital que comporta el propi viure, i de les diverses maneres d’encarar els reptes que ens ofereix el camí. Arar ja ha publicat el seu primer avançament, «Simulacres», que es pot trobar a totes les plataformes digitals.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment