Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Tecnocapitalisme i vides aspiracionals: un futur per a les xarxes socials més transparents i sostenibles», amb Anna Codina
Dc, 25 d'octubre a Aula A a les 19:00 h.
 

Hi ha futur per a unes xarxes socials més ètiques amb les quals puguem conviure de manera més sostenible per al nostre benestar, la democràcia i el sistema econòmic? Repassarem els principals reptes que hem de resoldre i les necessitats de transparència, regulació i exigència de responsabilitats, per tal d’empoderar els usuaris i definir quines han de ser les bones pràctiques de futur per a les empreses, els reguladors i els ciutadans.

 

Anna Codina és especialista en innovació, tendències, estratègia digital i màrqueting. Actualment treballa per a empreses de diversos sectors en projectes de consultoria i gestió d’estratègies en línia. També és autora d’una novel·la, Algoritmes (La Segona Perifèria, 2022), finalista del Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana 2020.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Direcció del cicle: Bel Bosck

Inscripció: gratuïta recomanada

Ho organitza: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment