Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
PLACES EXHAURIDES!! Taula rodona «Transformar-se per sobreviure», amb Eudald Carbonell i David Bueno
Dm, 28 de novembre a Auditori Viader a les 18:30 h.
 

Aquesta Jornada només és una etapa del camí, és un punt i seguit, una petita parada per a la reflexió amb l’ajut d’aquells experts que, per la seva incidència social i pel seu coneixement, tenen aportacions a realitzar. Esperem que rebeu amb bona disposició aquesta proposta que ens interessa i ens afecta directament. Les reflexions que siguin fruit d’aquestes converses les haurem de tenir en compte, les interpretarem des del coneixement professional i les vehicularem als òrgans de decisió.

Els doctors Eudald Carbonell i David Bueno ens poden oferir aquesta perspectiva de futur, fonamentada des del seu coneixement i la recerca actual. Evolució humana i genètica, evolució social i individual, dues visions complementàries i indestriables que ens seran d’utilitat. Us hi esperem.

 

PROGRAMA:

18.30 – 19.00 h Benvinguda i contextualització de la jornada

Dr. Àngel Guirado, president de la Junta rectora de la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Entendre per a poder atendre

Característiques de la persona des de la perspectiva biopsicosocial. Una aproximació a les necessitats d'atenció emergents en les pròximes dècades.

19.00 - 20.30 h Diàleg entre Eudals Carbonell, David Bueno, modera Cristina Masanés

Eudald Carbonell és Arqueòleg i antropòleg, vicepresident de la Fundación Atapuerca, codirector dels jaciments de la serra de Atapuerca i catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

David Bueno és genetista i especialista en neuroeducació. Professor i investigador de la Secció de Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona, i CEO fundador de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st.

Cristina Masanés és periodista i escriptora

20:30 Cloenda

20:40 Pati de la Casa de Cultura, refrigeri.

L’acte comptarà amb unes peces musicals del jove talent, Pau Llensa.

 

 

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Amb el suport de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

Amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment