Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Alba Alsina Quintet
Dv, 15 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Alba Alsina (saxòfon alt i soprano), Carlos Bayolo (baix elèctric), Alberto Garrido (bateria i caixó), Tom Amat (piano i sintetitzador) i Aina Núñez (ballarina)

Flamenc - Jazz - Electrònica

Alba Alsina és una jove saxofonista gironina que fusiona els estils flamenc i jazz amb ambients electrònics, creant un directe impactant i d’alt nivell interpretatiu. Amb El principio (autoeditat, 2020), el primer disc d’Alsina com a líder, saxofonista i compositora, presentava vuit escenes absolutament personals i biogràfiques. En l’espectacle que presenta ara l’artista ha volgut plasmar l’actualitat amb l’essència flamenca i la tradició jazzística, fent una fusió que ara incorpora el ball flamenc amb la bailaora Aina Núñez, coreògrafa de Rosalía, en un directe que no us deixarà indiferents.

Foto: Laura Ferrer

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

HO ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment