Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Patxi Valera
Ds, 25 de novembre a Auditori Viader a les 12:00 h.
 

L’artista gallec presenta a Girona l’aquòfon, un instrument musical que produeix el so per mitjà de la percussió controlada de gots i dolls d’aigua que cauen i impacten sobre vuit sensors. En un món saturat d’estímuls audiovisuals quotidians, l’espectacle Sonata del sueño convertirà la sala d’exposicions de la Casa de Cultura en un espai de reflexió per compartir en família. La creació dels últims prototips, l’aquòfon de bambú i l’aquòfon microconnecta, ha suposat un autèntic exercici de síntesi per poder dur a terme projectes de forma operativa i disposar fàcilment del sistema com un instrument musical que es pugui transportar a qualsevol lloc del món.

 

 

 

Patxi Valera té una experiència de més de vint anys com a productor, bateria i percussionista professional; ha compost bandes sonores per a diferents curtmetratges i muntatges de teatre, i ha fet nombroses gires i actuacions per bona part del territori espanyol, europeu i mediterrani. La seva formació autodidacta i el seu caràcter eclèctic l’han empès a desenvolupar un interès creixent per la riquesa dels diversos llenguatges de la música de percussió del món, particularment el flamenc i tota la música procedent d’Orient. Aquestes inquietuds l’han portat a implicar-se en diverses formacions, en creacions col·lectives el treball de les quals s’ha dirigit principalment cap a l’experimentació audiovisual, la improvisació lliure, el concepte ritual de l’art i els seus possibles efectes com a font de salut i teràpia.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada lliure (aforament limitat)

Lloc: sala d’exposicions de la planta baixa de la Casa de Cultura de Girona.

Ho organitza: Associació Cultural Ameba

Hi col·labora: Casa de Cultura de la Diputació de Girona, Ajuntament de Girona i Ajuntament de Banyoles

* Activitat dirigida al públic familiar.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment