Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Queer Falafel (Anthony Kmed)
Ds, 16 de desembre a Altres espais a les 12:00 h.
 

EL GENERADOR. CICLE DE MÚSICA EXPERIMENTAL

Artista guanyador del projecte Ganta 6

Com a resultat de la seva residència dins el projecte Ganta 6,  l’artista libi-català ens presentarà una actuació centrada a crear una atmosfera sonora que ressalti la relació entre l'home i la màquina. És un diàleg experimental i espiritual entre l’artista i un sintetitzador modular. L'objectiu principal és transmetre les seves emocions i intencions a aquest instrument d'una manera crua i esperar una resposta a canvi. Aquest sintetitzador creat per l’artista, difereix d'un sintetitzador tradicional, ja que la capacitat de personalitzar cada element, li permet expressar-se plenament. Queer Falafel és un artista multidisciplinari que basa el seu treball en la investigació de la seva identitat ètica i de gènere amb una perspectiva revinidcativa queer i anticolonial.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Lloc: La Marfà. Centre de Creació de l’Ajuntament de Girona

Ho organitza: La Marfà. Centre de Creació Musical de l’Ajuntament de Girona, Flashback. Casa de Cultura de la Diputació de Girona i Ajuntament de Girona i Ajuntament de Banyoles

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment