Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
PLACES EXHAURIDES - Cançons de rebost
Dv, 01 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

XXVIII Festival de Poesia de Girona

Música

Mar Pujol

Mar Pujol desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, sovint des de la metàfora.

Trepa va ser el primer EP de la cantautora, publicat l’any 2022. Va publicar seguit 4 singles més, Caverna, Toquen Quarts d’Una, Vine’m aquí i Flor de nit. Aquest últim, ja com a avenç del seu pròxim treball.

Acaba d’estrenar el seu primer llarga durada, un àlbum de 10 cançons que porta per títol Cançons de rebost. Cançons que tenen l’afany de conservar allò que forma part de la nostra quotidianitat. Són amors en conserva que es recullen en un pot petit, com a gest de cura i guariment. Són l’excusa perfecta per a marinar-nos la pell i curtir-la, amb la voluntat tendra de la sal. Cançons d’ànima antiga i vestides de present que s’aixoploguen en un so càlid, quasi de llar de foc. Amb aquest nou projecte, també estrena un format a trio en directe, composat per la Bruna González al violoncel i el Cels Burgès a la guitarra.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: lliure (inscripció obligatòria)

HO ORGANITZA: Casa de Cultura 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment