Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Club de conversa en llengua francesa (nivell avançat)
Aula 2 a les 17:30 els dies 11, 18, 25 d'octubre
Aula 2 a les 17:30 els dies 08, 15, 22, 29 de novembre
Aula 2 a les 17:30 els dies 13, 20 de desembre
Aula 2 a les 17:30 els dies 10, 17, 24 de gener
 

Exercita i millora teves habilitats lingüístiques: Si tens coneixements  de francès però vols progressar més, augmentar la teva fluïdesa, millorar l'estructura gramatical quan parles o simplement t'interessa practicar, el nivell avançat del Club de conversa en llengua francesa és el teu.  Et proposem sessions de conversa setmanals en grups reduïts (màxim 12 persones) per fomentar la pràctica activa, millorar la pronúncia, ampliar el vocabulari i avançar en el coneixement de l'idioma de manera pràctica i natural.

Converses dinàmiques: Volem tenir converses interessants i variades sobre temes actuals, cultura, viatges o el que puguin sorgir dels mateixos membres del club. Aquestes converses et permetran aplicar les teves habilitats de francès en situacions reals, desenvolupar la teva confiança per parlar i resoldre els dubtes gramaticals que se't generin.

Ambient inclusiu: No importa si comences amb inseguretats o fa temps que no practiques. Volem crear un ambient acollidor que ens permeti millorar a través dels errors i gaudir del procés d'aprenentatge.

Recursos addicionals: A més de les sessions de conversa, volem oferir-te recursos complementaris com articles, vídeos i exercicis perquè puguis seguir aprenent entre sessions i aconseguir un progrés òptim.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inici: 11 d'octubre

Horari: dimecres de 17.30 a 19 h

Matriculació: del 2 al 9 d'octubre

Preu: 80 €

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment