Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conversa amb Vicent Partal
Dll, 26 de febrer a Aula Magna a les 18:00 h.
 

«Periodisme, una visió crítica. Un repàs de l’actualitat nacional i internacional»

Periodista per vocació, Vicent Partal afirma que «sempre dic el que pense i n’assumisc les conseqüències». Es va especialitzar en política internacional i va cobrir la caiguda del mur de Berlín, la guerra dels Balcans o la revolta dels estudiants de Pequín (entre molts altres fets que han marcat la història) abans de convertir-se en el pioner de la informació digital a Catalunya. El seu amplíssim bagatge el converteix en un referent del periodisme: un home al qual sempre val la pena escoltar. Conversarà amb la periodista Marta Masó.

Vicent Partal (Bétera, 1960) és el director de VilaWeb i el president del European Journalism Centre. Ha treballat, entre altres, a El Temps, TVE i La Vanguardia. És Premi Ciutat de Barcelona de periodisme i Premi Nacional de Periodisme. Ha publicat diversos llibres de política internacional i catalana. El darrer, Fronteres (Editorial Comanegra).
@vpartal

Marta Masó (Barcelona, 1972). Olotina nascuda a Barcelona, va estudiar filologia alemanya a la Universitat de Barcelona (UB) i periodisme a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Va tornar a Olot per començar a fer de periodista a Ràdio Olot, Olot TV i La Vanguardia. Des de l’any 2000 treballa a TV3, on sobretot ha estat a informatius.
@MartaMasoE
 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HO ORGANITZA: Diputació de Girona i Col·legi de Periodistes de Catalunya Demarcació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment