Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Ser només pares i mares», a càrrec de Pep Marí, psicòleg.
Dv, 16 de febrer a Aula Magna a les 19:30 h.
 

El psicòleg Pep Marí intentarà fer-nos reflexionar sobre el rol que exerceixen les famílies al món esportiu dels seus fills i filles.

Què és el millor que poden fer uns pares per contribuir a l’èxit del programa esportiu del seu fill/a? Ser només pares. Quan els pares adopten altres rols (entrenador, psicòleg, representant, amic, etc.) l’esport deixa de ser una escola per a la vida.

Adreçada a pares i mares d'esportistes de base de qualsevol modalitat, l'objectiu de la xerrada és donar eines per saber què poden fer les famílies dels joves esportistes per contribuir a l'èxit del programa esportiu en què participen els seus fills i filles. 

Aquesta activitat servirà per presentar els serveis d’Apista Formació, la línia formativa d’Apista, empresa especialitzada en la gestió integral d’activitats esportives, especialment en el sector eqüestre i que compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HO ORGANITZA: Apista Formació

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment