Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació de la novel·la «AUTO-SUFÍ-CIENCIA, una historia de gnósticos, gitanos, irredentos y otros periféricos», de Pedro Burruezo
Dv, 01 de març a Aula B a les 19:00 h.
 

Pedro Burruezo (Barcelona, 1964) és artista, músic, escriptor i hortolà orgànic. Té en el seu haver una llarga trajectòria musical (va ser líder de Claustrofòbia en els 80 i des de fa 20 anys dirigeix la formació de música neoandalusí Nur Camerata). Ha editat gairebé dues desenes de discos i protagonitzat concerts per mig món. Ha compost bandes sonores per a pel·lícules, teatre, publicitat, etc. Ha col·laborat amb, entre molts altres, Eduardo Paniagua, Robert Wyatt i/o Jaume Sisa, qui va dir d'ell: "De tots els galàctics que conec, Burruezo és un dels més insòlits".

«Auto-sufí-ciencia: una historia de gnósticos, gitanos, irredentos y otros periféricos» és una novel·la inclassificable. La història s'inicia el maig del 68 i es prolonga fins a mitjans dels 90. Està ambientada a l'Empordà català, Granada i la ciutat de Larache (nord del Marroc). Ens parla de persones que, per motius espirituals i de diversa índole, han decidit situar-se als marges de la societat. Viuen al món modern, sí, però, instintivament, s'ubiquen a la seva perifèria, ja que no han assumit com a propis els principals axiomes sobre els quals s'assenta la modernitat. És una novel·la en què apareixen gnòstics, flamencs, rebels... Gent molt sensible, guiada per lleis antigues, que planta cara a la societat de masses i que reivindica la prostració davant d'allò diví com el més gran -i més irredent- alliberament possible. Burruezo narra amb un estil molt personal les vicissituds d'un grup de persones que acaben convergint en una mateixa família i que, tot i tenir orígens molt diversos, comparteixen una lucidesa emocional extraordinària, que els serveix per no acovardir-se davant l'hostilitat amb què els tracta la societat tecnocientífica.
Un relat que combina les  peripècies d'aquests personatges marcats per l'angoixa existencial i la seva profunda espiritualitat amb les visions de místics, el cant de grans artistes jondos i la crítica furibunda a una societat que es troba a punt d'un gran col·lapse global… Els lectors potser sortiran indemnes del desafiament, però ningú no els lliurarà de quedar profundament marcats per aquesta cosmovisió que defuig els llocs comuns i el pensament únic. Edició literària a càrrec de Mercè Diago. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment