Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Club de conversa en llengua anglesa (nivell mitjà). Primer grup
Aula B a les 17:30 els dies 05, 12, 19, 26 de febrer
Aula B a les 17:30 els dies 04, 11, 18 de març
Aula B a les 17:30 els dies 08, 15, 22, 29 d'abril
Aula B a les 17:30 els dies 06, 13, 20, 27 de maig
Aula B a les 17:30 els dies 03 de juny
 

Exercita i millora teves habilitats lingüístiques: Si tens coneixements bàsics d'anglès i vols progressar o t'interessa exercitar l'idioma per no perdre'n la pràctica, el nivell mitjà dels clubs de conversa en llengua anglesa és el teu.  Et proposem sessions de conversa setmanals en grups reduïts (màxim 15 persones) per fomentar la pràctica activa, millorar la pronúncia, ampliar el vocabulari i avançar en el coneixement de l'idioma de manera pràctica i natural.

Converses dinàmiques: Volem tenir converses interessants i variades sobre temes actuals, cultura, viatges o el que puguin sorgir dels mateixos membres del club. Aquestes converses et permetran aplicar les teves habilitats d'anglès en situacions reals, desenvolupar la teva confiança per parlar i resoldre els dubtes gramaticals que se't generin.

Ambient inclusiu: No importa si comences amb inseguretats o fa temps que no practiques. Volem crear un ambient acollidor que ens permeti millorar a través dels errors i gaudir del procés d'aprenentatge.

Recursos addicionals: A més de les sessions de conversa, volem oferir-te recursos complementaris com articles, vídeos i exercicis perquè puguis seguir aprenent entre sessions i aconseguir un progrés òptim.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment