Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Del cos al món
Dj, 22 de febrer a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

XXVIII Festival de Poesia de Girona

Recital poètic

Mireia Calafell i Glòria Coll Domingo

Mireia Calafell, gestora cultural i poeta, és autora de Poètiques del cos (Galerada, 2006), Costures (Viena Edicions, 2010), Tantes mudes (Perifèric Edicions, 2014), Nosaltres, qui (La Breu Edicions, 2020) i amb el seu últim recull Si una emergència (Proa, 2024), ha rebut el Premi Carles Riba, que la aferma com una poeta amb una trajectòria més que consolidada.

 

Glòria Coll Domingo és poeta i músic, amb A través (La Breu Edicions, 2022) va guanyar el Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona, acumulant diversos guardons amb els seus anteriors llibres: Oda als objectes (Galerada, 2013), Territori inhabitable (Edicions de la UAB, 2015) i Retorn (Edicions Godall, 2017). 

 

La poesia de l’una i l’altra s’ha emmarcat en l’anomenada poètica del cos, però lluny de quedar-se dins els límits de la pell, és des de la consciència d'aquest cos i el lloc que ocupa que miren el món. La seva veu s’expandeix per parlar-nos d’elles, la seva condició de dones i el món que habiten.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: lliure (inscripció obligatòria)

HO ORGANITZA: Casa de Cultura 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment