Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Club de cultura italiana
Aula Seminari a les 19:00 els dies 05, 12, 19, 26 de febrer
Aula Seminari a les 19:00 els dies 04, 11, 18 de març
Aula Seminari a les 19:00 els dies 08, 15, 22, 29 d'abril
Aula Seminari a les 19:00 els dies 06, 13, 20, 27 de maig
Aula Seminari a les 19:00 els dies 03 de juny
 

Itàlia és als fonaments de la nostra cultura. La nostra llengua prové del llatí. Itàlia és art, literatura, gastronomia, història, patrimoni artístic i monumental, cinema, disseny, vins... Volem acostar-nos a la cultura italiana amb majúscules i a la menuda, sense complexos però amb rigor, per conèixer-la millor a través d'un diàleg constant entre passat,  present i les diverses arts que encara la nodreixen.

Serà un recorregut al llarg dels segles de la història d'Itàlia, fent etapes en els llocs més emblemàtics, com Florència o Venècia, o coneixent les obres i els autors que les van fer immortals, començant del Decameró de Boccaccio fins a la revolució teatral de Carlo Goldoni.

Art, literatura, història i teatre es creuaran inevitablement. S'intentarà sempre portar costums i pensaments d'altres èpoques al marc actual a través de la gran tradició cinematogràfica del Bel paese, amb les pel.lícules de Pasolini, Fellini, Olmi o Visconti..

L'itinerari del cluc, com qualsevol viatge llarg i inesperat, no serà fix, sinò que s'adaptarà a les suggestions i curiositats dels participants.

Per inscriure's en aquesta edició no cal haver estat inscrit a l'anterior.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

PERIODICITAT: Setmanal

DURADA: Del 5 de febrer al 3 de juny de 2024

HORARI: Dilluns, de 19 a 20.30 h

INSCRIPCIÓ: 80 € 

COORDINACIÓ: Micol Ferretti

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment