Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Coloma Bertran
Dv, 08 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació de «Ànima-L»

Coloma Bertran (violinista i compositora)

Arrel

El nou espectacle de Coloma Bertran vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical, i combina de manera magistral la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda. Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, en què conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals. A través de la seva música Bertran ens convida a viatjar pel seu particular univers amb una posada en escena singular dirigida per Montse Rodríguez.

Coloma Bertran és una violinista, compositora i pedagoga nascuda a Vic (Barcelona) amb un bagatge experiencial heterogeni i d’esperit eclèctic. La seva recerca constant l'ha portat a desenvolupar un llenguatge personal i creatiu, improvisant, reinventant l’instrument, enamorada del procés creatiu, fabricant i dissenyant els seus propis sons amb una sensibilitat melòdica distintiva. Creadora dels seus propis projectes musicals, Bertran ens mostra les composicions que crea algunes vegades en format solo, utilitzant violins, veus, loops i teclat sintetitzador i altres vegades amb el seu propi quartet. Aposta per una sonoritat híbrida on hi conflueixen elements antics i contemporanis amb un timbre i un color propi forjat a partir dels seus més de 20 anys de col·laboracions amb bandes, cantautors i projectes diversos.

 

Foto: Cris Romagosa

18.30 h Xerrada prèvia al concert a càrrec de Coloma Bertran

L'artista Coloma Bertran ens explicarà el procès de creació del seu últlim treball «Ànima-L».  

Més informació aquí

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (5 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

Ho organitza: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment