Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Ramon Prats
Dv, 22 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació de «Solot» 

Ramon Prats (bateria)

Jazz contemporani

Es tracta d’un concert de bateria sola, en què el moment o la sonoritat de la sala són tan importants per a la música com qualsevol altre factor. Què s’ha d’entendre? Què s’ha d’escoltar? Què s'ha de saber? Són preguntes que sovint se’ns presenten, i potser el més inquietant és que cap d’elles té resposta. La memòria actua d’eix vertebrador, ja sigui la del mateix músic o bé la de l’oient. L’atenció, el record, la percepció o la vibració de l’aire són elements de qualsevol fet musical, i en aquest espectacle aquests elements no tenen una jerarquia preestablerta.

El banyolí Ramon Prats combina l’activitat docent amb la concertística i ha compartit escenari amb figures del jazz català com Joan Díaz, Joan Chamorro o David Menugal, i també ha treballat amb artistes internacionals com ara Seamus Blake, Esperanza Spalding, Greg Ward, Perico Sambeat o Martirio, entre d’altres. Actualment forma part dels grups Karion, Apnea, DUOT, Tkenam, JP Blacázar Quintet, Nuno Campos Trio o el Sindicato Ornette.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (5 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

Ho organitza: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment