Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Amaltea
Dv, 03 de maig a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Lorenzo Mastrogregori (percussió), Guzman Calzada (guitarra), Xaquín Cribeiro (violí i veu), Laura Foixà (violoncel i veu) i Miguel Moreno (contrabaix)

Indi Folk

Amaltea és un col·lectiu musical que porta l’audiència a un viatge per diferents sons i experiències. Els membres de la banda, formats en el món de la música clàssica i moderna, escriuen i arreglen la música junts, inspirant-se en l’herència musical de cadascun d’ells. Les cançons són una barreja especial de so folk i d’un estil de música íntim, amb una orquestració d’instruments molt especial. El projecte va néixer a Den Haag durant l’hivern-primavera del 2019-2020, època en que va veure la llum el primer àlbum, que porta el nom de la banda. Amaltea és la lluna, que comparteix la llum amb la música. Dibuixa paisatges fets de records i arrels, tot fugint de models o estils fixos, amb el qual cada cançó és un petit univers fet de colors i sons peculiars, que parla de l’amor i la vida, de llocs llunyans i de persones d’arreu del món.

Foto: Abal Lobato

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (5 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

Ho organitza: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment