Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conversa amb Ramon Besa. Setmana dels Rahola.
Dll, 19 de febrer a Aula Magna a les 18:00 h.
 

«No sé si m’explico. La lluita per fer de periodista i saber-ho comunicar»

Ramon Besa és una de les figures icòniques dins el món periodístic. La seva mirada honesta i el seu compromís amb l’ofici han fet de les seves cròniques —no només les futbolístiques— una referència imprescindible. En aquesta conversa amb Xevi Masachs, reflexionarà sobre la seva trajectòria i sobre l’ètica periodística, entre altres temes.

Ramon Besa i Camprubí (Perafita, 1958) és llicenciat en periodisme. Va començar a El 9 Nou, va seguir a l’Avui i actualment treballa a El País. Col·labora amb la Cadena SER, amb Ràdio Barcelona i amb Catalunya Ràdio. És professor de periodisme a la Blanquerna i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). És doctor honoris causa per la UVic-UCC, Premi Nacional de Periodisme, Premi Ciutat de Barcelona i Premi Manuel Vázquez Montalbán.
@rbesac

Xevi Masachs Peracaula (Amer, 1979) és el director de L’Esportiu de Catalunya. Llicenciat en periodisme, va ser redactor de la secció d’esports d’El Punt Avui i d’El 9 Esportiu. És autor del llibre El Girona Futbol Club, de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona». Ha estat membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
@xevimasachs

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HO ORGANITZA: Diputació de Girona i Col·legi de Periodistes de Catalunya Demarcació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment