Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conversa amb Bernat Armangué
Ds, 24 de febrer a Aula Magna a les 12:00 h.
 

«Punts en comú. Fotografies i relats de dues dècades de conflictes


El fotoperiodista Bernat Armangué ha cobert múltiples temes d’actualitat, com ara el conflicte israelià-palestí, la Primavera Àrab a Egipte i Líbia, la violència postelectoral a Kenya, l’èxode rohingya cap a Bangladesh, el retorn dels talibans al poder a l’Afganistan, els terratrèmols del Nepal i Turquia, els funerals de Nelson Mandela i Isabel II i, més recentment, la guerra entre Ucraïna i Rússia (que li ha valgut un Pulitzer). Armangué comentarà i mostrarà algunes de les seves fotografies mentre conversa sobre les seves vivències professionals amb la periodista Mar Bosch.

Bernat Armangué (Barcelona, 1978) fa gairebé 20 anys que treballa com a fotoperiodista per a l’agència nord-americana Associated Press, on ha ocupat corresponsalies a l’Orient Mitjà, a l’Àsia del Sud i, actualment, a Espanya. Guanyador d’un Premi Pulitzer (2023) per la cobertura de la guerra a Ucraïna, també ha rebut altres guardons, com ara el World Press Photo, el Robert. F. Kennedy Journalism Award, tres Pictures of the Year International, dos Overseas Press Club, el China International Press Photo Contest, el Sigma Delta Chi i el Manuel Chaves Nogales.
@BernatArmangue

Mar Bosch Oliveras (Girona, 1981) és llicenciada en filosofia i especialitzada en periodisme cultural per la Universitat de Girona (UdG). Cap d’estudis i professora de l’Aula d’Escriptura de Girona, condueix diversos clubs de lectura i escriu al Quadern del diari El País. Ha escrit, entre altres llibres, Bedlam: darrere les hores càlides (Premi Just Manuel Casero), Les generacions espontànies (Premi Setè Cel), La dona efervescent (Premi L’Illa de Llibres) o L’edat dels vius (Premi Crexells).
@Lamarbosch

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HO ORGANITZA: Diputació de Girona i Col·legi de Periodistes de Catalunya Demarcació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment