Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Fotògrafes
Sales d'exposicions - P1 a les 11:00 els dies 08, 09, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30 de març
Sales d'exposicions - P1 a les 11:00 els dies 01, 02, 03, 04, 05, 06 d'abril
 

L’exposició «Fotògrafes» presenta una compilació de fotografies de vint-i-tres fotògrafes professionals. Aquesta mostra, organitzada pel Sindicat de la Imatge UPIFC, arriba a Girona, a través d’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, amb l’objectiu de contribuir a la visibilització de les dones fotògrafes.

La història revela que les dones han estat silenciades i invisibilitzades en gairebé tots els àmbits de la vida pública i del món laboral. L’àmbit de la fotografia professional no n’ha estat cap excepció. El paper de les dones professionals de la fotografia ha estat sistemàticament invisibilitzat al llarg de la història, i actualment la lluita per evitar aquesta invisibilitat persisteix.

Aquesta exposició col·lectiva destaca el treball de vint-i-tres fotògrafes professionals, de generacions diferents i amb rols diversos: corresponsals, fotoperiodistes, documentalistes o artistes. A través de les seves càmeres, aquestes dones narren històries significatives, abordant, amb una perspectiva femenina, temes com la transsexualitat, la violència de gènere, la maternitat, els conflictes, les guerres, el canvi climàtic o la quotidianitat.

És innegable que elles ocupen un lloc ben merescut en el panorama fotogràfic.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Sala d’exposicions del primer pis.

DIES: Del 7 de març al 6 d’abril de 2024

HORARI: De dilluns a divendres d’11 h a 20 h i dissabtes d’11 h a 18 h. Festius tancat.

HO ORGANITZA: Sindicat de la Imatge UPIFC - INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment