Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Inauguració de l'exposició «Fotògrafes»
Dj, 07 de març a Sales d'exposicions - P1 a les 19:00 h.
 

L'exposició Fotògrafes presenta una recopilació de les creacions de vint-i-tres dones fotògrafes afiliades al Sindicat de la Imatge UPIFC. Aquesta mostra arriba a Girona amb l'objectiu de destacar les desigualtats que les professionals de la fotografia experimenten simplement pel fet de ser reconegudes com a dones.

El Sindicat de la Imatge UPIFC reafirma el seu compromís en la resolució dels problemes de gènere que les dones fotògrafes experimenten diàriament. Aquesta exposició actua com a canal per mostrar les obres de les membres afiliades, que, a través del seu llenguatge fotogràfic, busquen contribuir a la visibilització del treball de les dones en aquest àmbit. Sovint, aquestes professionals es veuen limitades en les grans corporacions de mitjans, on la seva veu ha estat menystinguda. És temps de desafiar aquestes limitacions i reivindicar un lloc merescut en el panorama fotogràfic. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Sala d'exposicions del primer pis.

DIA: 7 de març, 19 h

HO ORGANITZA: Sindicat de la Imatge UPIFC - INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment