Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Grup Terra Endins
Dj, 27 de juny a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

Terra Endins celebra cinquanta anys de trajectòria amb un homenatge a una figura que ha estat vital en la seva història: Josep Viader. En aquest concert el grup presentarà un repertori especial, arranjat per Viader. Serà una oportunitat única per celebrar el llegat musical de Josep Viader i el seu impacte en l'essència del grup Terra Endins.

Terra Endins és un grup de música tradicional catalana amb passió per les havaneres, les sardanes i les cançons populars. Fundat a la ciutat de Girona el 1974, el grup ha estat una destacada figura en la preservació i difusió de la cultura musical catalana al llarg dels anys.


Josep Viader i Moliner (Girona, 1917-2012) va ser un músic, compositor, instrumentista i pedagog. Reconegut amb la placa del president Macià l’any 1982 i Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Va començar els estudis musicals rebent classes particulars del compositor i músic Francesc Civil (1895-1990) i més endavant també va rebre lliçons de Pere Vallribera, Josep Muset, Antoni Busom i Josep Blanc. En el camp coral va ser fundador i director de la Capella Polifònica de Girona i professor i director del Conservatori de Girona  i de la Normal fins a la seva jubilació. També va dirigir la coral del GEIEG , la coral de Breda (1954-1956) i de la coral de l’institut de Girona (1963-1965). Va formar part de diverses cobles. Entre el 1940 i el 1948 va ser el contrabaix de la Cobla-orquestra Bolera i el piano amb el conjunt Brasil als anys 50. Més endavant va ser el contrabaix de la cobla La Principal de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (5 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

Venda d’entrades a l'entrada de la Casa de Cultura trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

HO ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment