Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Reflexions forenses sobre la mort», amb Narcís Bardalet
Dm, 21 de maig a Aula A a les 17:00 h.
 

Narcís Bardalet Viñals és un especialista en medicina legal i forense català. Compagina aquesta especialitat mèdica amb la de pediatria.

Subdirector de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya a Girona i professor de Medicina Legal i Ciències Forenses en la Llicenciatura de Criminologia de la UdG i d'Odontologia Forense de la UIC, va ser el president de la Unió Esportiva Figueres entre el 2018 i el 2023. 

La seva experiència professional va servir de base a la periodista Clàudia Pujol per escriure els llibres Diari d'un forense (2007), Diari d'un forense: anatomia de 10 crims reals (2009), i En l'escena del crim (2010).

El 2018, va publicar El que m'han ensenyat els morts per entendre millor la vida, amb els textos a cura de Tura Soler. El 2023 va participar en la sèrie documental El forense, de TV3, basada en les seves pròpies memòries.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HO ORGANITZA: Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment