Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Alimenta l'autoestima del teu fill», amb Anna Figuer
Dm, 21 de maig a Aula A a les 18:30 h.
 

La pressió estètica pot minvar l’autoestima i provocar problemes de salut, tant física com mental. En són un exemple els trastorns de la conducta alimentària (TCA) i l’obsessió pel control del pes, que poden derivar en malalties com l’anorèxia o la bulímia, l'ortorèxia (l'obsessió patològica pel menjar saludable) o la cerca d’un cos ideal mitjançant dietes fetes sense consell ni supervisió de professionals o d’intervencions quirúrgiques que poden posar en risc la pròpia vida.

En aquest sentit, si bé els TCA són sempre multicausals, la pressió estètica contribueix d’una manera decisiva a la insatisfacció corporal, que pot actuar com a detonant d’aquests trastorns, l'edat d'inici dels quals s'està reduint, amb diagnòstics en nens i nenes menors de deu anys.

¿Com podem fomentar en els nostres fills i filles una bona autoestima, una imatge corporal positiva i un estil de vida saludable? En parlarem amb Anna Figuer, psicòloga especialista en transtorns de la conducta alimentària (TCA), membre de la Fundació Imatge i Autoestima, i responsable del programa de prevenció i promoció de la salut de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DURADA: 75 minuts

INSCRIPCIÓ: obligatòria 

 * Si no podeu assisitir a la xerrada, és important que us doneu de baixa. Ho podeu fer a través de la mateixa pàgina web, introduïu el DNI i escolliu l'opció "donar-se de baixa". També podeu trucar-nos o enviar-nos un missatge de correu electrònic.

HO ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona i associacions de famílies d'alumnes de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment