Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Festimams - Pep Plaza
Dj, 13 de juny a Auditori Viader a les 20:30 h.
 

MONÒLEG PEP PLAZA + SOPAR TAST GIRONA EXCEL·LENT

L'humorista Pep Plaza ens farà riure després del tast a peu dret amb productes del Segell de Qualitat de Girona Excel·lent.

La faceta d’humorista i actor de Pep Plaza es va començar a forjar al teatre amateur mataroní i a la ràdio local d’Argentona i Arenys de Mar. Després de més de 10 anys d’espectacles en solitari -imitacions, festes per empreses, pregons, monòlegs, presentacions d’actes i animacions infantils-, el periodista Espartac Peran el va convèncer per presentar-se al seu primer càsting.

Plaza va fer el salt a la televisió l’any 2001 al programa Set de Nit de TV3, presentat per Toni Soler, on imitava a Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart.  Poc després, va començar a formar part de l’equip de Toni Clapés al Versió Original de Catalunya Ràdio i, posteriorment, al Versió RAC1 durant quatre temporades. Actualment participa la programa Polònia de Televisió de Catalunya.  

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 30 € (aquí)

HO ORGANITZA: Festimams

AMB EL SUPORT: Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment