Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Club de cultura italiana
Dll, 10 de juny a Aula B a les 19:00 h.
Dll, 17 de juny a Aula 3 a les 19:00 h.
Dll, 08 de juliol a Aula B a les 19:00 h.
Dll, 15 de juliol a Aula B a les 19:00 h.
 

Itàlia és als fonaments de la nostra cultura. La nostra llengua prové del llatí. Itàlia és art, literatura, gastronomia, història, patrimoni artístic i monumental, cinema, disseny, vins... Volem acostar-nos a la cultura italiana amb majúscules i a la menuda, sense complexos però amb rigor, per conèixer-la millor a través d'un diàleg constant entre passat,  present i les diverses arts que encara la nodreixen.

Serà un recorregut al llarg dels segles de la història d'Itàlia, fent etapes en els llocs més emblemàtics, com Florència o Venècia, o coneixent les obres i els autors que les van fer immortals, començant del Decameró de Boccaccio fins a la revolució teatral de Carlo Goldoni.

Art, literatura, història i teatre es creuaran inevitablement. S'intentarà sempre portar costums i pensaments d'altres èpoques al marc actual a través de la gran tradició cinematogràfica del Bel paese, amb les pel.lícules de Pasolini, Fellini, Olmi o Visconti...

El programa del curs, com qualsevol viatge llarg i inesperat, no serà fix, sinò que s'adaptarà a les suggestions i curiositats dels participants

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

PERIODICITAT: Setmanal

DIES: Dilluns, 10 de juny, 17 de  juny, 8 de juliol i 15 juliol

HORA: De 19.00 a 20.30 h

COORDINACIÓ: Micol Ferretti

INSCRIPCIÓ: 20 € (a partir del 27 de maig)

HO ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment