Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Miramar. Exploracions a la Mar d'Amunt
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 04, 05, 06, 08, 09, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30 de setembre
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 01, 02, 03, 04, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 13, 14, 15 d'octubre
 

Miramar. Exploracions de la Mar d'Amunt és l’elevació del cosmos creatiu de Paco Pérez per ser viscut sota la forma d’una mostra expositiva. Una oportunitat de valorar la simbiosi entre art i gastronomia, on descobrir el vincle amb la natura, la inspiració, la creativitat i la innovació, generant un valor social rupturista de coneixement i alhora cultural en constant transformació.

L’experiència, creada en col·laboració amb Bonart, està formada per diversos continguts vivencials que tracen un viatge on les persones participants poden descobrir la proposta del Miramar. A través de realitats visuals, tàctils, olfactives i auditives es donarà a conèixer l'obra que el xef ha desenvolupat i continua creant des de la cuina, amb un enfocament local i internacional. Tot generant un ecosistema creatiu, emmarcat alhora en una consciència bio inspiradora, que pren forma dins el projecte, comptant amb la col·laboració de diferents persones dels àmbits de l’art i la gastronomia del territori gironí.

Començant amb la celebració d’una jornada de creativitat, acollida al Miramar la tardor del 2024, on valorar la interacció entre gastronomia i art a través d’un itinerari didàctic pensat per les persones convidades de diferents àmbits, com ara la literatura, les belles arts, l’arquitectura, la ciència, l’artesania, el periodisme o la poesia. Continuant amb una mostra expositiva, a la Casa de Cultura de Girona, el 2025, que condueix a una immersió sensitiva dels visitants, travessant totes les cares del cosmos gastronòmic i artístic del
Miramar, complementada per un seguit d’exposicions i accions satèl·lit a diferents espais de referència cultural. Culminant amb la publicació d’un llibre que recull la saviesa històrica, creativa i evolutiva d’en Paco dins el Miramar, espai emblemàtic emplaçat en la Mar d’Amunt, preservant la cultura gastronòmica de l’Alt Empordà des del 1939.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI: De dilluns a divendres d'11 a 20 h i dissabtes d'11 a 18 h (festius tancat)

LLOC: Sales d’exposicions de la planta baixa.

HO ORGANITZA: Revista Bonart i Restaurant Miramar, Llançà.

INAUGURACIÓ: dijous 4 de setembre, a les 19 h

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment