Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Desfent mites sobre l’Amazònia. Com aproximar-se a la diversitat social i ambiental sense caure en una mirada etnocèntrica?
Dm, 26 de març a Aula B a les 19:00 h.
 

Desfent mites sobre l’Amazònia. Com aproximar-se a la diversitat social i ambiental sense caure en una mirada etnocèntrica? 

 

L’Amazònia és un territori poblat de mites, discursos i imaginaris que, des de dins i des de fora, dibuixen els contorns d’una realitat sempre canviant. No hi ha una, sinó moltes amazònies. La seva diversitat creix a mesura que s’hi acosta la mirada i produeix un efecte hipnòtic que abona les il·lusions d’aquells qui s’endinsen pels seus meandres. Per això, comencem l’itinerari desentrellant quins, quan i com han sorgit mites com els de la selva verge, uniforme o primitiva, que dificulten la comprensió dels reptes que afronta l'Amazònia actual i avancem cap a les històries de vida de les persones que viuen la selva diàriament, perquè ens expliquin com pensen, somien, mengen, curen i es relacionen amb el món. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment