Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
IV Intel·ligència creativa: canvi global
Dc de 19.00 a 20.30h _ Inici: 07-11-2018
Casa de Cultura de Girona
 

El canvi climàtic és un procés de què sentim molt a parlar, que afecta directament el nostre medi i al qual donem molt poca importància ja que els humans tenim la tendència a pensar que vivim en una bombolla aïllada de la natura de la qual nosaltres tenim el control.  

La natura i nosaltres, però, vivim en una simbiosi total en què les accions que fem afecten directament la manera com evolucionen el nostre entorn i la nostra capacitat de supervivència. La vida i la terra evoluciona constantment i és la nostra responsabilitat trobar noves maneres que ajudin a resoldre els conflictes socials i ambientals que puguin anar apareixent.

En aquesta quarta edició del cicle Intel·ligència creativa coneixerem els efectes que el canvi climàtic pot tenir sobre les nostres vides i plantejarem possibles accions que puguin redirigir-nos cap a un futur esperançador.

 

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment