Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Anglès First Certificate
Dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 _ Inici: 07-10-2019
Casa de Cultura de Girona
 

Preparat pel First Certificate

En aquest curs ens proposem ajudar-te a preparar la prova, per lliure, del “Cambridge First Certificate”. Aquest certificat, et permetrà acreditar el teu coneixement en profunditat del nivell B2.

 

Cambridge English First

El “Cambridge English First Certificate” o FCE, és un certificat que reconeix un nivell B2 dins el Marc Comú Europeu de Referencia o MCER. Aquest examen està dissenyat per demostrar la competència en les quatre competències lingüístiques bàsiques: comprensió i expressió escrita, comprensió i expressió oral, gramàtica i vocabulari.

Aquest títol certifica que pots estudiar i treballar a un nivell de competència mig, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant. És l’equivalent al nivell de suficiència en català.

 

En què consisteix el curs?

Et prepararem mitjançant classes impartides per experts en preparació en d’examens de Cambridge. Et donarem consells, coneixements i pautes per encarar la prova. En aquest curs podràs repassar cada una de les parts de la prova: Reading, Writing, Use of english, Listening i Speaking.

D’aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l’examen que s’ha de fer per lliure en un centre acreditat i no està inclòs en aquest curs

 

Professor: Rosa

Llibres: Se us comunicarà per correu electrònic o el primer dia de classe

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment