Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
La Tardor amb NEOMA
Dijous a les 19.00 h _ Inici: 07-11-2019
Casa de Cultura de Girona
 

El grup de recerca d’Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència (NEOMA) de la Universitat de Girona (UdG) és un grup de recerca multidisciplinari format per professors i investigadors del Departament de Ciències Mèdiques de la UdG. Els objectius de NEOMA són la docència, la recerca, la divulgació científica i la difusió de la recerca a la ciutadania.

En aquesta sisena edició de La tardor amb NEOMA el cicle porta per títol “Deu anys de recerca preclínica compromesa amb la salut i el benestar de la societat”. Aquest any 2019 es compleixen 10 anys de la fundació del grup NEOMA a la Universitat de Girona, i per a aquesta ocasió, en aquest cicle pretenem fer arribar a la societat els resultats de la recerca que, durant aquests 10 anys, hem fet i fem en el nostre grup, en els àmbits de l’anatomia clínica, l'anatomia aplicada i del dolor patològic associat a la fibromiàlgia i a les lesions del sistema nerviós. Han estat 10 anys intensos de recerca finançada amb ajuts competitius com RecerCaixa, Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya i La Marató de TV3, i amb col·laboracions científiques amb empreses com Laboratorios Esteve, NeosSurgery, Olympus o Laboratorios Menarini, entre d'altres, que ens han permès seguir endavant amb el nostre principal objectiu de recerca compromesa: obtenir resultats útils que puguin tenir en un futur una aplicabilitat que permeti millorar la qualitat de vida de tota la societat.

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment